OP Dag 2003

Oostenrijkse Pinscher Dag 6 april 2003 ( Sevenum).

We zijn de dag begonnen om half 11 met 48 Oostenrijkse Pinscher liefhebbers en 17 Oostenrijkse Pinschers en 5 andere honden.
Je organiseert zo’n dag voor het eerst en dan moet je maar afwachten wie er allemaal komen, maar de Oostenrijkse Pinscher liefhebbers hebben ons niet teleurgesteld.
We hadden een heel mooie opkomst. Dan moet je ook altijd nog het weer afwachten, maar ook die stelde niet teleur. Het was niet heel erg warm maar er was wel heel veel zon.
En dan de accommodatie; Femke had deze geregeld en een mooie grote een lichte kantine met een groot grasveld er bij. Bedankt Femke, een goede keuze !
We zijn begonnen met dia’s uit de oude doos van Oostenrijkse Pinschers van vroeger waar dus al onze honden vanaf stammen. Met commentaar erbij van Ine Hartgers want die heeft tenslotte de Oostenrijkse Pinscher naar Nederland gehaald.
Hierna zijn we met zijn allen naar het bos geweest voor een wandeling. Na de wandeling kwam het eten op tafel , iedereen had wat meegenomen en iedereen heeft er goed van gegeten (dit is weer een compliment voor de makers ).
Na het eten kon iedereen die wilde met zijn hond de behendigheidsbaan nemen waar een paar mensen er achter kwamen dat een Oostenrijkse Pinscher een zeer geschikte hond is voor behendigheid. Maar er waren ook een paar eigenaren die dit al wisten en al volop de sport beoefenen. Al met al een hele mooie dag.
Hierbij wil ik ook de mensen bedanken voor de leuke reacties na en op deze dag, tot de volgende OKP dag !

Elles Wierda.