OP Dag 2015

11e OOSTENRIJKSE PINSCHERDAG

Oostenrijkse pinscherdag 13 september 2015

Ik heb wel even zorgen gehad over het weer. Wat is er veel regen gevallen de laatste
tijd. Afgelopen week was de weersvoorspelling beter maar voor het weekend weer
slechter. Wat hebben we geluk gehad, droog, niet te warm en niet te koud weer. Precies goed.

Dit keer een locatie op het strand bij strandtent “de Pit” in ’s-Gravenzande.
Voor onze groep een aparte tent waarvan uit we zo het strand op konden lopen.                     32 Oostenrijkser waren er aanwezig.
In de ochtend met de hele groep een wandeling gemaakt, iedereen wat op zijn eigen tempo. Lekker de tijd genomen om de honden te laten zwemmen. Nu ook weer zag je broers en zussen naar elkaar toe trekken. Van het Q-nest van v.h Peerdespul waren zelfs 5 honden aanwezig. Een paar jaar geleden zag je een keer een zwarte Oostenrijkse pinscher nu waren het er zelfs 7, even wennen voor de baasjes. Nu moesten ze hun hond soms ook even zoeken. Meerdere honden werden wel wat misselijk door al het zoute water. Sommige hadden voorzorg maatregelen genomen door voor onderweg drinkwater voor de hond mee te nemen.
De lunch was lekker, het brood vers gebakken. De service liep alleen wat achter de feiten aan.
In de middag voor ieder wat wils, een en andere ging al huiswaarts weer anderen bleven nog gezellig na praten bij de strandtent en een groepje ging nog wandelen.
Ik denk dat iedereen (honden en baasjes) aan het einde van de dag moe en voldaan in slaap is gevallen. Heerlijk een dagje uitwaaien aan het strand.
Tot volgend jaar.